DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Adana KADEM ve Ceyhan Kadın Meclisi Başkanlığı’ndan “Proje Eğitimi, Fon ve Hibe Kaynakları” Toplantısı

Adana KADEM ve Ceyhan Kadın Meclisi Başkanlığı’ndan “Proje Eğitimi, Fon ve Hibe Kaynakları” Toplantısı
03.06.2022
435
A+
A-

Adana Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilciliği ve Ceyhan Kadın Meclisi Başkanlığı ortaklığında organize edilen “Proje Eğitimi, Fon ve Hibe Kaynakları” konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ceyhan Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen toplantıda Adana KADEM İl Temsilcisi Endüstri Yüksek Mühendisi, Ar-Ge ve İnovasyon Uzmanı Reşan Arlıer ve Proje Danışmanı Ramazan Görgün, 80 dernek başkanı ve gönüllü üyeye “Proje Eğitimi, Fon ve Hibe Kaynakları” konulu bilgilendirme sunumu yaptı. Dernek başkanları ve katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Adana KADEM İl Temsilcisi Reşan Arlıer, “İlçemizde Kadın Meclisinin kurulmasına çok sevindik. Bu güçlü sivil toplum duruşu için başta Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül beyefendi ve Ceyhan Kadın Meclis Başkanı Nazlı Eroğlu hanımefendiye teşekkür ederiz” diye konuştu. Kadının yaşam onurunu koruma mücadelesinde KADEM Genel Merkezi koordinasyonunda 52 temsilci ile her alanda destek olmaya çalıştıklarını belirten Reşan Arlıer, Kadın STK başkanları ve gönüllülerin önerilerini dinledi. Belirlenen konularda proje yazılması için Ceyhan Kent Konseyi ile birlikte çalışmalara başladı.

Sonuç odaklı toplantılardan memnun kalan katılımcılar ilk projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Ceyhan Kadın Meclis Başkanı Nazlı Eroğlu Adana KADEM İl Temsilciliğine teşekkür ederek, kadın çalışmalarına destek istediklerini belirtti.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.